Willans - sikkerhet og komfort.

Firmalogo
Argus kompetanse
Sikkerhetsopplæring, kurs, anleggsgartner, arborist og nettbutikk.
Gå til innhold

Willans - sikkerhet og komfort.

Argus kompetanse
Publisert by Chris i Klatring · mandag 16 jan 2017
Vi er kontinuerlig på utkikk etter nye kvalitetsprodukter for vår nettbutikk.
Aller helst vil vi finne de gode produktene som ingen andre her i landet fører, og denne gangen har vi klart å sikre oss proffselene fra det gamle og familiedrevne selskapet Willans Harness.
De av dere som er interessert i racing vil antagelig kjenne igjen navnet fra bilseler, da disse er mye brukt i racingsporten.
Etter mange års erfaring med seleproduksjon, startet de på 70 tallet å produsere fallsikringsseler og treklatrerseler for det mer proffe markedet.
Disse er utviklet og blir videreutviklet i samarbeide med brukere, og de blir produsert i det familiedrevne selskapet fortløpende etter hvert som de blir bestilt.
Dette er altså ikke masseproduserte produkter, men produkter som de selv lager og monterer i sin bedrift og derfor vil kvaliteten være ekstra godt sikret.
Produktene er laget med tanke på ekstra god komfort for å kunne oppholde seg og arbeide over lengre tid i høyden.
Willans leverer også seler til industri og offshore, og vi har mange av disse tilgjengelig i nettbutikken.Vi har nå hatt selen her hos oss en stund, slik at vi har fått den testet ut av en profesjonell klatrer.
Og konklusjonen er at den er komfortabel og godt polstret, god å sitte i og gir god bevegelighet i klatringen.

Dette er en godt håndverksmessig utført sele av god kvalitet som til tross for at den ikke er masseprodusert kan konkurrere med andre seler på markedet også i pris.

Tilsvarende den avbildede selen fins her.

Ta gjerne kontakt på telefon, mail eller i kommentarfeltet til dette innlegget hvis du har spørsmål, ønsker mer informasjon etc. og vi hjelper så godt vi kan.

Med de beste ønsker fra oss i Argus kompetanse.


Robin Odden
Certification ID: NR-0041A

Sertifiseringsbevis

Argus kompetanse, Hvamsvegen 1340, 1929 Auli, Tlf. 930 93 549, Mail, Org. nr. 994 330 691
ISA sertifiseringslogo
Tilbake til innholdet